shidafzan's FotoPage

By: shida afzan

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 7-Apr-2010 07:59 Email | Share | | Bookmark
goodbye bye2..

alamakkk sedih la plak..
goodbye bye2 to fotopages..
ahkak dah bukak blog plak dah
kemain free lagik aku kat opis ek??

ok ok sila lawat di sini plak tau
jangan memalu.. komeng2 slalu tau

http://shidafzan.blogspot.com/

tapi entry2 lama still dok dlm nih la jugak
entry2 baru jek akak post dlm blog
sila2 la ek??


Monday, 5-Apr-2010 06:04 Email | Share | | Bookmark
dinner..

kami dinner awal woooo
sblom magrib dah dinner dah

ari nih ayah masak gulai lemak cili api terung + telo itik
sangat sodappppp.. mau join ka??


adam dgn ayah memang suka tak berbaju dlm rumah
konon2 seksi la gitu tu.. kekekekekekekk


adam makan lauk rendang kambing atuk wat ari tu
sampai 2,3 kali tambah nasik
kami terpaksa la ngalah, tak mkn pun lauk tu
kasik can dia makan plakkkk


anis memang antu telo la wehhh
apo2 telo, apo2 cara masak skali pun
tengok pipi dia pun dah cam telo dah


ini lah hero aku.. jantan macho laaaa ahkak
tengok la our dinner table settings
angkat kuali tros, takyah nak basuh banyak2 pinggan gitu
ekekekekkekekekekkk


Saturday, 3-Apr-2010 08:55 Email | Share | | Bookmark
kenduri doa selamat @ jerantut

abah afzan wat kenduri doa selamat lepas isyak ari nih
dia kirim peria dari kami, so pagi2 dah beli peria 7kg
n cabut balik jerantut


sampai dlm kul 1ptg gak, depa tgh masak2 dah
laki aku sampai2 terus dok kacau kambing dalam kawah laaa
2 ekor kambing utk qiqah anak Ella..


setting up meja kat luar rumah
skali apa hujan lebat, abih basah segala


tukar plak setting meja nya


malam dlm kul 8 bebudak makan dulu
pasai nak marhaban n cukur jambul lepas Isyak, mau kelaparan bebudak nih


ramai gak ahli surau yg datang nya
aku tak amik gambo la kan.. segan akak wehhh
depa sini sgt akrab konsep kejiranan nya
siap makan jek jemaah surau tu, ahli2 dapo plak makan
siap makan tros basuh segala n kemas segala

aku ajak afzan tido otel malam nih
pasai rumah tu ramai org, semua adik beradik turun
lagipun sian dia keje teruk2, tp tido idak selesa
kami tido kat Jerantut Hill INN kat Bdr Inderapura
sangat selesa + bersih + murah jugak laaa
tak sempat amik2 gambo jugak.. memasing fenattt...
kul 12 malam jugak baru balik bilik n tido

nota kaki : gambo aku lately blur2 ek?
pasai aku guna camera phone jek
tak kosa nak bring out digital camera aku tu


Thursday, 1-Apr-2010 04:24 Email | Share | | Bookmark
study.. study.. dan study lagi

lama tak upload gambo depa study ek??
hmmmm ini la latest gambo depa study
malam tadik nya gambo

ari2 tiap2 malam kena study
aku pantau woooo.. tgk anis n adam
dah sampai mana, chapter mana

skrg nih membaca je lagi
nanti esok2 baru wat latihan2 nya


lepas baca buku science, adam kena wat abacus plak
satu hari satu page kena siap kan
pandai dah dia guna cara pengiraan abacus
lajuuuuu jek skrg nih


anis tunjuk apo ntah kat adam
gambo2 dari buku science dia


anis nih belah kiri aku
adam plak belah kanan
naik juling dah mata ahkak nehhhh

ayah??

dia pun studi gak.. tak tau la dok studi apo tu


Monday, 29-Mar-2010 09:02 Email | Share | | Bookmark
berbudi bahasa kah kita??

hAi kawan2

aku ada issue sket ari nih
jgn hantam sama aku naaaa
aku cuma nak korang tengok n komen jek

semlm aku jalan2 sekitar KL, skali terjumpa kain rentang nih
adoi laaaaaaa.. paling aku jadik sakit ati
pasai anak2 aku yg baru 10 n 8 tahun tu tanya
Depa tanya.. ibu, sundal tu apo? Dilacurkan tu apo??


banner di atas tulih "KONSPIRASI SUNDAL DRAF KL2020
MARUAH WARISAN BANGSA DILACURKAN"

So kalau anak2 korang tanya gitu?
Apa korang nak jawap? Sapo yg harus dipersalah kan?

Tak prihatin lansung sesapa yg wat banner gini
Sakit nya ati aku semlm..


[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net